Onze oplossingen

Hoe kunnen wij jou en jouw personeel het best bijstaan? Ontdek hier onze diensten. Heb je een dringende vraag over jouw loonbeleid, jouw loonadministratie of jouw juridische verplichtingen als werkgever?

iStock-961540536
PAYROLL

Loonadministratie is een tijdrovende, soms zelfs ingewikkelde bezigheid.
Neemt het verwerken van alle aangiftes bij overheden te veel tijd in beslag?
Heb je van opzegtermijnen of flexibel verlonen geen kaas gegeten?

"Och! Daar is het einde van de maand alweer..."

"Heb je nog even een minuutje om de prestaties en afwezigheden van alle medewerkers in te voeren?!..."

Zijn dit voor jou gekende zinnen? Neen! Geen stress.
Wij staan klaar om jouw payroll af te handelen en alle vragen rond jouw loonbeleid te beantwoorden. Steeds met advies op maat.

Advies nodig over payroll?
header-home
ADVIES OP MAAT

De beste oplossing voor jou en jouw personeel. Daar draait het bij ons om. Wij verlenen proactief advies op maat van jouw bedrijf, zodat jij als sterke werkgever in een concurrentiële arbeidsmarkt perfect overeind blijft. Mét een betaalbaar en aantrekkelijk loonbeleid. Daar kan je op rekenen. Onze dossierbeheerders zoeken samen met jou naar de oplossing op maat van jouw bedrijf.

Interesse? Vraag meer informatie op.
vacancy
JURIDISCH ADVIES

Zijn jouw arbeidsvoorwaarden nog helemaal actueel? Moet je noodgedwongen één van je werknemers ontslaan of stapt een medewerker zelf op? Dankzij ons juridisch advies weet je altijd waar je aan toe bent en wat je te doen staat. Ook voor tips over het implementeren van nieuwe wetgeving kan je bij ons terecht. Wij staan steeds paraat met juridisch advies op maat van jouw bedrijf.

Nood aan juridisch advies?
header-2
SOCIALE INSPECTIE

Ben je een werkgever? Dan krijg je sowieso een keertje de sociale inspectie over de vloer. En hoewel jij jouw zaakjes hoogstwaarschijnlijk goed op orde hebt, is de deskundige begeleiding van een expert misschien wel gewenst. Daarom begeleiden wij jou hier met veel plezier bij, zodat jouw sociale, wettelijke documenten en jouw loonverwerking volledig op punt staan. Voor, tijdens en na het controlebezoek. Wij staan voor jou klaar. Met advies op maat van jouw bedrijf.

Heb je vragen over de sociale inspectie?
media-text
HR-TOOLS

Loonkosten berekenen, afwezigheden registreren of vakantiedagen bijhouden. Dankzij efficiënte HR-tools beperk je de administratieve rompslomp, behoud je gemakkelijker het overzicht en spaar je tijd uit om je te focussen op jouw activiteit. Vraag advies voor een gepersonaliseerd pakket van HR-tools, afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

Benieuwd naar onze HR-tools?
Picture 4

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?

Ja, ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.